+31 (0)6 244 88 552 info@g3d.nl

Bedrijfsfilm laten maken

Videograaf Zundert

Uw bedrijf in de hoofdrol!

Zakelijke videoproducties met impact

Video bepaalt meer dan ooit onze beeldvorming. Het is daarom dan ook dé manier om de aandacht van uw doelgroep te krijgen, (potentiële) klanten te overtuigen en te laten zien wat u allemaal in huis heeft. Zakelijke videoproducties zijn onmisbaar geworden voor het imago van elke moderne organisatie. Mits ze goed in elkaar zitten natuurlijk!
G3D Multimedia Visuals weet precies waar professionele videocontent aan moet voldoen. Of het nu gaat om een livestream van een event, videoportretten van werknemers of korte clips met productpresentaties: G3D adviseert u over de beste aanpak en brengt vervolgens alles haarscherp in beeld én geluid. Met een videoproductie op maat creëren we de juiste aandacht voor uw bedrijf of product.

Bedrijfsfilm

Naamsbekendheid, omzet, imago: dé 3 belangrijkste redenen om een professionele en pakkende bedrijfsfilm te laten van uw onderneming. Met de juiste beelden, boodschap en verspreidingskanalen maakt u een blijvende indruk op de kijker en blijft uw bedrijfsnaam nog lang hangen. Wel zo prettig als iemand, nu of in de toekomst, op zoek gaat naar services of producten die u aanbiedt!

Een bedrijfsfilm kan voor verschillende doeleinden worden ingezet. Als korte introductie op uw website bijvoorbeeld of als kijkje achter de schermen voor bestaande klanten. Wat de insteek ook is, G3D denkt met u mee over de juiste aanpak, beeld- en geluidskeuze en het script. Uiteraard zorgen we ook voor professionele montage zodat uw bedrijf optimaal in de kijker wordt gezet.

Interview

Waarschijnlijk is het niet het eerste wat bij u opkomt bij de term ‘bedrijfsvideo’, maar met een goed interview kunt u uw organisatie stevig op de kaart zetten. Het fijne van de interviewvorm is dat deze op heel veel manieren kan worden ingezet: voor testimonials over uw services of producten bijvoorbeeld of als persoonlijke manier om uw team voor te stellen.

Een goed interview zorgt voor meer vertrouwen en betrokkenheid bij uw (potentiële) klanten en zakenpartners. Oprechtheid is hierbij dan ook het sleutelwoord. Maar dat betekent niet dat een interview niet gedegen kan worden voorbereid. G3D helpt hierbij en geeft advies over de aanpak ervan voor uw bedrijf en sector. Samen komen we zo tot het beste resultaat!

Aftermovie

Wie een geweldig evenement organiseert wil daarop natuurlijk graag terug kunnen blikken. En dat kan perfect met een mooie aftermovie waarin alle highlights nog eens de revue passeren. Maar een goede aftermovie is zoveel meer dan dat. Het is hét perfecte medium om werknemers, bezoekers, klanten en andere geïnteresseerden aan uw organisatie te binden.

Zo vormt een aftermovie een mooie vorm van reclame: de bezoekers die uw evenement bijwoonden zullen hem graag laten zien aan familie en vrienden, u kunt hem rondsturen aan uw klanten om ze uit te nodigen voor het volgende event en op social media gebruikt u hem om iedereen die er niet was te laten zien wat ze hebben gemist. G3D vertelt u graag meer over de mogelijkheden.

Product presentatie op maat

Productvideo

Producten verkopen beter met video. Punt. Uit onderzoek is gebleken dat klanten na het zien van een productvideo veel vaker overgaan tot de aankoop van het product én bovendien blijven bezoekers hierdoor langer hangen op uw website. Alle reden dus om G3D in te schakelen voor een professionele productvideo. En de mogelijkheden daarvoor zijn zeer talrijk.

Gebruik een productvideo bijvoorbeeld om een nieuw product voor te stellen aan het grote publiek. Voor een handige videohandleiding. Of als testimonial van een enthousiaste gebruiker. G3D denkt graag mee over de meest geschikte manier om uw product aan te prijzen. Samen met u bepalen we wat we in beeld brengen en hoe we dat doen, helemaal afgestemd op het doel en de doelgroep.

Videocontent

Laat de kracht van bewegend beeld zijn werk doen! Online is videocontent koning: filmpjes worden beter bekeken dan foto’s en tekst, worden vaker gedeeld én zorgen voor meer betrokkenheid. Alle reden om als bedrijf of organisatie te kiezen voor video op uw social media, website en blogs, maar ook voor bijvoorbeeld offline events zoals beurzen of presentaties.

Bij videocontent is het belangrijk om de boodschap op een korte en krachtige manier aantrekkelijk te verpakken. En laten we daar bij G3D nou heel goed in zijn! Daarnaast houden we rekening met het medium: een Instagram reel vraagt om een andere aanpak dan een introductievideo op uw website. Met de beste apparatuur zorgen we vervolgens voor een professionele uitstraling.

Social media

Livestream

Nodig de wereld uit! Met een livestream maakt u direct contact met uw publiek, gewoon vanaf uw bedrijfslocatie of evenement. Ideaal voor bijvoorbeeld de presentatie van een webinar voor uw internationale zakenrelaties of om potentiële klanten rechtstreeks kennis te laten maken met een nieuw product dat u presenteert op een vakbeurs.

De mogelijkheden van een livestream zijn haast eindeloos, maar 1 ding is altijd van cruciaal belang: een perfecte beeldkwaliteit. Onderbrekingen, gepixelde beelden en vertragingen tussen geluid en beeld zijn funest. G3D beschikt over alle apparatuur en technologie die nodig is om een goede livestream op te zetten en uit te zenden. Dus laten we gaan streamen!

Instructie en Training

De duidelijkste manier om uit te leggen hoe iets werkt? Door het te laten zien! Met een instructievideo brengen we duidelijk in beeld hoe uw product bijvoorbeeld geïnstalleerd moet worden. Of hoe uw bedrijf is opgebouwd. Zelfs voor de instructie en training van (nieuwe) werknemers is video uitermate geschikt. En vaak is het nog leuker ook.

Een instructie of video voor trainingsdoeleinden van veel verschillende vormen hebben: een directe uitleg, met animaties en voice-overs of in de vorm van korte, geënsceneerde scènes. G3D helpt u graag bij het bepalen van de juiste vorm voor uw organisatie, uw publiek en het doel van de video. Zo zorgen we dat uw doelgroep perfect op de hoogte is.

Verhuur en services

Naast volledige videoproducties in alle soorten en maten kunt u bij G3D ook terecht voor filmapparatuur en videoservices. Zo verhuren we film- en geluidsgear waarmee u zelf opnames kunt maken, uiteraard met deskundige uitleg over hoe u deze optimaal kunt gebruiken. Ook voor bijbehorend belichtingsmateriaal kunt u een beroep op ons doen.

Daarnaast biedt G3D ondersteunende services op het gebied van video-afwerking. We beschikken over professionele software en apparatuur voor montage, editing, (onder)titels, geluid en voice-overs. Graag helpen we u met een professionele afwerking van uw videomateriaal. Ook voor het toevoegen van special effects of animaties bent u bij G3D aan het juiste adres.