+31 (0)6 244 88 552 info@g3d.nl

Virtuele tour laten maken?

Een virtuele rondleiding maakt u uw locatie toegankelijker dan ooit!

Een virtuele rondleiding

Voor hoogwaardige 360° Visualisaties en Virtuele Tour bent u bij G3D aan het beste adres. Steeds vaker wordt deze vorm van visuele marketing ingezet om bezoekers van een website of app te informeren of verleiden met ruimtes die het bezichtigen waard zijn. U kunt uw projecten laten zien vanaf afstand. Mensen een kijkje geven in uw praktijk, showroom, horecazaak, toeristische onderneming, winkel of woning die u wilt verkopen.

360° Virtuele tour

Of u slechts een deel van de binnenruimte of alle ruimten en verdiepingen in beeld wilt brengen: G3D ondersteunt u met de beste kwaliteit beeldmateriaal, dat een gastvrije en duidelijke indruk bij uw bezoekers zal achterlaten.

360° visualisatie woonkamer

Het nieuwe interieur van uw te renoveren woning tot in detail ontwerpen, zodat u niet voor onaangename verrassingen komt te staan. Het kan met interieur impressies van G3D. Door middel van gedetailleerde 360 graden visualisatie worden nieuwe talloze mogelijkheden zichtbaar waarmee daarna gericht aan de slag kan worden gegaan.

Ook bij de koop en verkoop van woningen kan interieur visualisatie worden ingezet. Een gedateerde woning wordt door middel van 3D en/of 360° visualisaties omgetoverd tot het moderne huis dat het met de juiste middelen kan zijn. G3D helpt u graag bij het inzichtelijk maken van alle mogelijkheden, voor u en uw klanten.

Virtuele tour als marketinginstrument

Het inzetten van een virtuele tour is een zeer waardevolle marketingtool die breed inzetbaar is!

Het inzetten van een virtuele tour

Of u nu een commercieel doel heeft of niet, G3D denkt met u mee over de meest optimale en aantrekkelijke presentatie. Denk daarbij aan optimale zichtbaarheid van belangrijke productgroepen in uw showroom, het uitlichten van de sterke eigenschappen van een woning bij verkoop, het visualiseren van producten en nog vele denkbare toepassingen.

Vergroot het vertrouwen

Om kwalitatieve Visualisaties of een virtuele tour te kunnen verzorgen, is vanzelfsprekend de juiste technische apparatuur noodzakelijk. G3D beschikt over alle middelen om hoogwaardige impressies te produceren. Een virtuele tour ontstaat namelijk door verschillende visualisaties uit de 360°-productie aan elkaar te plaatsen

360° visualisatie toilet

Het visualiseren van de uiteindelijke inrichting van een nog lege of zelfs nog te bouwen ruimte is voor veel mensen lastig. Zeker als het om een kleine ruimte gaat met verschillende elementen die essentieel zijn, zoals in een toiletruimte. Met 360° impressies wordt de indeling zichtbaar gemaakt en wordt op realistische wijze verbeeld hoeveel plaats de diverse elementen in gaan nemen. Daarnaast is 360° visualisatie perfect om een preview te geven van de styling van de ruimte.


Voor de verbouwing van dit toilet nam G3D het totale ontwerp van de nieuw in te richten ruimte op zich. Daarnaast werden visualisaties gemaakt om de verschillende te gebruiken materialen en de indeling gedetailleerd weer te geven.

Interactieve visualisatie

360° Virtuele tour een commercieel succes

G3D stopt niet bij het in beeld brengen van uw ruimte of zaak. Ook een directe commerciële door-vertaling is mogelijk met gebruik van onze interactieve en innovatieve software. Zo kunnen wij producten uit een showroom direct aanklikbaar maken en door laten verwijzen naar bijvoorbeeld uw webshop, uw contactformulier of een aanvraagformulier voor een offerte. Wij geven graag advies over de beste tools en software hiervoor.

Presenteer met een virtuele visualisatie

Vele ondernemers en organisaties gingen u al voor in het laten maken van een virtuele tour of 360 visualisatie:

  • Makelaars, projectontwikkelaars en vastgoedbezitters
  • Horecaondernemers
  • Toeristische ondernemingen en bezienswaardigheden
  • Showrooms en retail-omgevingen
  • Ziekenhuizen en publieke ruimten

Voordelen van een virtuele tour

Uitgebreide visuele indruk

Naast het feit dat een zeer uitgebreide visuele indruk van een gebouw of omgeving aangeeft dat uw organisatie eigentijds en vooruitstrevend is, heeft het plaatsen van een virtuele tour op uw website nog veel meer voordelen:

  • Een panoramaview geeft mensen een duidelijk beeld van wat ze op uw locatie kunnen verwachten. Dit verlaagt de drempel om eens daadwerkelijk binnen te lopen.
  • Het geeft een gevoel van vertrouwen en professionaliteit.

Virtuele tour op uw website

  • Een virtuele tour geeft bezoekers duidelijkheid, zeker in grote gebouwen wordt zo duidelijker wat ze kunnen verwachten. Eventueel kunnen ze zelfs hun route binnen het gebouw al voorafgaand aan hun bezoek afleggen.
  • U heeft iets wat de concurrent niet heeft.
  • Het verbetert de vindbaarheid en zichtbaarheid van uw website. Google is namelijk dol op deze presentatievorm en neemt dit mee als rankingsfactor binnen de zoekmachine

Virtuele rondleidingen en visualisaties zijn ook voor u geschikt!

Je bent trots op je project en je wilt dat uiten ook. Een virtuele tour is de perfecte manier om dit te presenteren. Vergroot het vertrouwen met hoogwaardige visualisaties en virtuele rondleiding!

Voorbeeld van een virtuele tour

De 360° tour zal openen in een nieuw tabblad!