+31 (0)6 244 88 552 info@g3d.nl

Exterieur Visualisatie

Exterieur Visualisatie laten maken?

Een verbluffend voorproefje

De eerste impressie

Exterieur visualisatie is inmiddels een grote rol gaan spelen binnen de vastgoed- en architectuursector. Het helpt bij het promoten en verkopen van alle soorten vastgoed, van bedrijventerreinen tot nieuw te bouwen hotels of woningen. G3D gebruikt verschillende technieken om tot de perfecte 3D exterieur visualisatie te komen en helpt daarnaast graag bij het ontwerpen, plannen en visualiseren van uw project.

Beleef het exterieur

De vastgoedsector is een kostbare industrie. Wijzigingen vanwege een rekenfout of verkeerde inschatting kunnen grote gevolgen hebben voor de planning én de financiering. Een goede en vooral nauwkeurige weergave van een project kan dit soort problemen voorkomen voordat er ook maar een schop in de grond is gezet. G3D zorgt daarom voor 3D impressies die klanten en opdrachtgevers een realistische kijk op het project geven.

Architecturale exterieur visualisatie

Architectuur exterieur visualisatie

Met architecturale visualisatie, of arch viz, is het mogelijk om ontwerpen te vertalen naar een beeld dat (potentiële) klanten kunnen begrijpen. Het is aansprekender dan enkel een kale plattegrond of een puur technische tekening en helpt architecten, makelaars, vastgoedontwikkelaars en interieurontwerpers bij het verkopen van hun producten en diensten. Een goede visualisatie schept duidelijkheid voor uw klant en spreekt tot de verbeelding.

Van schets tot visualisatie

G3D maakt architecturale visualisaties op maat en in uiteenlopende vormen: van eenvoudige schetsen tot geavanceerde 3D weergaven of interactieve virtuele rondleidingen. Ook voor advies over welke vorm van visualisatie het beste bij uw project past en welke mogelijkheden er allemaal zijn kunt u terecht bij G3D.

Een visueel rondje van de zaak

Voordelen 3d exterieur visualisatie

Of het nu gaat om een accurate visualisatie van een vastgoedproject of om het imponeren van potentiële kopers met een hyperrealistische render met een wow-factor, 3D visualisatie heeft veel voordelen ten opzichte van plattegronden of andere 2D weergaven. Denk bijvoorbeeld aan de doorstroom van de ene ruimte in de andere of een impressie van hoe het gebouw er straks uitziet in de omgeving. Daarnaast kunnen wijzigingen in het ontwerpstadium veel makkelijker en sneller worden doorgevoerd dan in klassieke 2D bouwtekeningen. Dit bespaart tijd en geld in de ontwikkelingsfase van uw project.

Oog voor detail met 360° visuals

Samen met G3D bepaalt u zelf hoe uw exterieurvisualisatie eruit komt te zien. Kies voor een fotorealistisch stilstaand beeld of pak uit met 360° visualisaties en een virtuele rondleiding. Ook een combinatie van technieken is mogelijk, zodat u uw klanten een duidelijk beeld kunt geven van het geheel. G3D geeft u de mogelijkheid om details, zoals kroonlijsten of gevelbeplating, in het ontwerp eenvoudig aan te passen. Zo kunnen potentiële kopers in een paar klikken ontdekken hoe hun huis of project eruit kan zien, op verschillende niveaus.

Rondje van de zaak?

De 360° tour zal openen in een nieuw tabblad!

3D is de nieuwe standaard

3D Architectuur visualisatie

Inmiddels zijn 3D architectuurvisualisaties de nieuwe standaard geworden binnen de vastgoedsector. Met name in het voortraject en in marketingcampagnes is 3D visualisatie een grote rol gaan spelen. Bouwbedrijven en vastgoedontwikkelaars kiezen steeds vaker voor deze techniek om hun ideeën te presenteren en invoelbaar te maken. Logisch, want klanten laten zich makkelijker verleiden door een realistische weergave van hun nieuwe pand dan door een plattegrond.

Vastgoedsectoren

G3D helpt u bij de ontwikkeling en verkoop van uw vastgoed met 3D visualisatie op maat, voor elk denkbaar doel. Zo zorgt u dat u voorop loopt in de sector en uw project een blijvende indruk zal maken, nog voordat er een steen is gelegd.