+31 (0)6 244 88 552 info@g3d.nl

MakeItSmart

Producten, meubilair en interieur
op maat laten maken

Speciaal gemaakt

tekst

Uiteenlopende producten

tekst

3d Print dienst

Prototype

tekst

Tot 375mm hoog printen

tekst

MakeItSmart eigen montagedienst

Eigen montagedienst

MakeItSmart Projectmontagen en assemblage
Professionele en vakkundige hulp bij montage en assemblage

Extra hulp nodig bij montagewerkzaamheden of assemblage van producten? MakeItSmart helpt u verder, zowel bij eenmalige opdrachten als op projectbasis. En altijd tegen een aantrekkelijk scherp tarief.

Door flexibele inzetbaarheid biedt MakeItSmart u een helpende hand bij de (her)inrichting van kantoor- of bedrijfsruimtes, maar wordt ook assemblage van uiteenlopende producten en onderdelen op locatie verzorgd. MakeItSmart Projectmontage en Assemblage is VCA-gecertificeerd en beschikt over de juiste knowhow in diverse bouwkundige en technische segmenten. Maar ook voor extra mankracht bij het ompakken en bestickeren van artikelen kunt u bij MakeItSmart terecht.

Projectmontage en design op maat

De reorganisatie van een kantoorpand of het verhuizen van een volledig bedrijf brengt veel werk met zich mee. Werk dat tijd kost en waar u misschien zelf niet genoeg mankracht voor heeft. MAkeItSmart Projectmontage en Assemblage helpt bij het (opnieuw) inrichten van bedrijfsruimtes: van kantoortuin tot winkelpand of showroom. Maar ook voor particuliere projecten kunt u een beroep op MakeItSmart doen.

MakeItSmart blinkt uit in vakmanschap en service, of het nu gaat om een systeemplafond of de montage van op maat gemaakte designmeubelen. Alles wordt correct gemonteerd, volledig geïnstalleerd en op de juiste manier afgesteld. Door de flexibele instelling van MakeItSmart Projectmontage en Assemblage kunt u een montageprofessional inzetten wanneer en waar dat nodig is.

Assemblage op locatie

Het in elkaar zetten van halffabricaten, monteren van producten of het ompakken van artikelen: niets is te gek voor MakeItSmart Projectmontage en Assemblage. Met ruime technische kennis op uiteenlopende gebieden is de vakman van MakeItSmart in te schakelen voor verschillende producttypen en assemblagelijnen. Maar ook het (be)stickeren en labelen van artikelen kunt u aan MakeItSmart overlaten.

MakeItSmart Projectmontage en Assemblage beschikt over een eigen assemblageruimte voor het in elkaar zetten van uw producten, maar werkt desgewenst ook bij u op locatie, zodat u geen extra tijd en kosten kwijt bent aan het vervoeren van onderdelen. In beide gevallen kan MakeItSmart u een scherp en concurrerend tarief aanbieden. Uiteraard wordt voorafgaand het hele proces uitgebreid met u doorgenomen en aangepast op uw wensen en eisen.

Professionele Reinigingservices

Schrobby Dieptereiniging

In samenwerking met Schrobby zorgen we er voor dat uw interieur er weer zo goed als nieuw uit komt te zien.
Benieuwd naar de reinigingsmogelijkheden voor uw bankstel, eetkamerstoelen, tapijt, vloerbedekking en nog veel meer? Kijk dan even op Schrobby.nl en ontvang 10%korting op je eerste reinigingsbeurt.