+31 (0)6 244 88 552 info@g3d.nl

Vastgoed Fotografie
Landgoed Gorp & Roovert

The Art of Living

Woon- en lifestyle magazine

Ten zuiden van Tilburg, precies op de grens van de gemeentes Hilvarenbeek en Goirle en vlakbij de Belgische grens, ligt het prachtige landgoed ‘Gorp en Roovert’. Het oude jachthuis dat zich daar bevindt is onlangs compleet gerenoveerd door het gerenommeerde architectenbureau Frans van Roy uit Berkel Enschot.

Belangrijk bij de renovatie was het behoud van de karakteristieke trekken van het jachthuis, dat tevens een rijksmonument is. De woning moest worden verduurzaamd (met warmtepompen en extern geplaatste zonnepanelen) en aangepast worden aan het wooncomfort van deze tijd, zonder dat de oorspronkelijke architectuur daarbij uit het oog werd verloren.

Het resultaat is waanzinnig: een strak maar warm interieur dat voldoet aan alle moderne eisen en waarin geleefd en gewerkt kan worden. Om de renovatie en de kunde van het architectenbureau optimaal te kunnen presenteren,  deed Frans van Roy een beroep op G3D Multimedia Visuals. Met sfeervolle interieurfoto’s is de ruimtelijkheid benadrukt en wordt het unieke karakter van de woning stijlvol in beeld gebracht.

Goede vastgoedfoto’s zijn niet alleen onmisbaar geworden voor architectenbureaus maar ook voor makelaars, vastgoedbeheerders en investeerders. Een online portfolio met duidelijke foto’s die de mogelijkheden van een ruimte optimaal in beeld brengen is tegenwoordig essentieel. G3D Multimedia Visuals bezit de expertise, ervaring en apparatuur om zowel het interieur als de buitenkant van een pand vakkundig en aantrekkelijk vast te leggen.

Architect Frans van Roy

Het exclusieve woon- en lifestyletijdschrift The Art of Living Magazine gebruikte een aantal van deze sfeervolle interieurfoto’s bij het interview dat zij hadden met architect Frans van Roy. De ruimtelijkheid die wordt benadrukt in de tekst wordt in de gekozen foto’s perfect weergegeven.

Benieuwd naar de vermelding in The Art of Living?

Fotograaf: P.L. (Jo) Gelton van G3D Multimedia Visuals

Gorp En Roovert op zijn best

Hal en garderobe

Moderne uistraling

Keuken en woonkamer

Een momentje voor jezelf

1ste verdieping.
Overloop, garderobe, badkamer, studie en slaapkamer

Ervaar de rust

2de verdieping.
Overloop, badkamer, techniek en slaapkamers