+31 (0)6 244 88 552 info@g3d.nl

Zakelijke bedrijfsfotograaf Zundert

Foto’s voor professionals

G3D maakt uw zakelijk portret

De belangrijkste factor binnen uw bedrijf? Dat zijn de mensen die er werken. Of u nu zelfstandig ondernemer bent of met honderdvijftig collega’s werkt, de menselijke factor is cruciaal voor de werking én uitstraling van uw onderneming. G3D brengt de mensen achter de zaak in beeld met mooie, authentieke portretfoto’s die net zo stoer, professioneel en warm zijn als uw bedrijf!

Uw identiteit in beeld

Bij het maken van een zakelijke portretfoto voor uw onderneming zijn er een aantal dingen van groot belang. Allereest moeten de foto’s natuurlijk aansluiten bij de identiteit en het imago van uw bedrijf. Los en ludiek lijkt op papier misschien een goed idee, maar kan er ook voor zorgen dat uw (potentiële) klanten u totaal niet meer serieus nemen. Voor een notaris werkt de ene aanpak beter, voor een boomkwekerij weer een totaal andere. Bij G3D overleggen we dan ook van tevoren met u wat het beste past bij uw bedrijf en sector.

Persoonlijk en authentiek

Niet iedereen is het gewend om voor een camera te staan. Sommige mensen hebben er zelfs enorm veel moeite mee en weten zich geen houding te geven. Bij G3D weten we hoe we hier mee om moeten gaan en houden we er rekening mee. We stellen u of uw werknemers op hun gemak en nemen voor iedereen de tijd. Door ervoor te zorgen dat iedereen zich comfortabel voelt ontstaat een wisselwerking die uiteindelijk het mooiste resultaat oplevert: een persoonlijk portret waarin iemands karakter op authentieke wijze wordt weerspiegeld.

Denk aan het doel

G3D maakt zakelijke foto’s voor verschillende doeleinden zoals de website van uw bedrijf, promotiefoto’s voor een campagne en profielfoto’s voor social media of LinkedIn. Elk medium vraagt om een geheel eigen aanpak en insteek. Kleinere profielfoto’s komen bijvoorbeeld het beste tot hun recht met een neutrale achtergrond, voor paginavullende foto’s kunnen we creatiever omspringen met de invulling van de foto.
Afhankelijk van het doel maakt G3D zakelijke portretfoto’s in de (mobiele) studio, op uw bedrijfslocatie of in een andere passende setting. Uiteraard altijd in overleg en vooral: altijd professioneel!

Een pakkend portret van uw professionaliteit