+31 (0)6 244 88 552 info@g3d.nl

Renovatie
Bosscheweg

Keuken op maat gemaakt!

Vrijstaand kookeiland

Visualisatie, renovatie en realisatie! Goede interieurvisualisatie is tweeledig. Het moet natuurlijk een goede impressie geven van de nog te bouwen of te renoveren ruimte. Maar het overbrengen van een bepaalde sfeer kan minstens zo belangrijk zijn. Bijvoorbeeld door de keuze voor een specifiek perspectief of het in beeld brengen van karaktervolle details. Zo kan de eindklant beter bepalen of hij een goed gevoel heeft bij de nieuwe indeling en uitstraling.

Laat de kok in je los

Deze keuken in een woning in Tilburg was ernstig verouderd en toe aan renovatie. In opdracht van de architect maakte G3D visualisaties van de nieuwe indeling en mogelijke inrichting. En dat werd gedaan vanuit zowel het ruimtelijke aspect als met oog voor de details. Het resultaat? Sfeervolle, realistische visuals waarmee de bewoners meerdere mogelijkheden voor de nieuwe ruimte krijgen gepresenteerd.

Badkamer renovatie op maat!

Heerlijk ontspannen douchen

Een renovatie is vaak een ingrijpende klus. En van het resultaat is het vooraf meestal lastig een voorstelling te maken. Zeker voor bewoners is het soms moeilijk om voorbij de bestaande indeling en inrichting te kijken en een voorstelling te maken van hoe de ruimte er uit gaat zien. En past de nieuw ingerichte ruimte straks nog wel bij het karakter van de rest van het huis? Met goede interieurvisualisatie worden dit soort struikelblokken uit de weg geruimd.

Alles op maat gemaakt

Voor de renovatie van deze badkamer maakte G3D in opdracht van de architect de visuals. Aan de hand van foto’s van de bestaande situatie, een aantal referentieschetsen en mondelinge uitleg werden interieur- en detailvisualisaties gemaakt. Door de opdrachtgever verschillende opties te bieden, van zowel indeling als materiaal en kleur, weet de eindklant straks zeker dat de nieuwe ruimte straks helemaal naar wens is.