+31 (0)6 244 88 552 info@g3d.nl

Gerard Noodtstraat 129
Nijmegen

Gerard Noodtstraat Nijmegen

Een oude dansschool?

Goede visuals maken verborgen mogelijkheden zichtbaar. En dat geldt zeker voor de visualisaties die G3D maakte voor deze oude dansschool in de Gerard Noodtstraat te Nijmegen. Het prachtige, maar verouderde pand uit de jaren ’20 moest als woonruimte gaan fungeren, maar zonder dat daarbij de karakteristieke gevel zou verdwijnen.

Microwoningen

De oprachtgever (in dit geval de architect) zag in de oude dansschool een prachtige ruimte voor microwoningen en schakelde G3D in om dit te visualiseren. Zowel van de buitenzijde, met de voorgevel intact en een aangepaste achtergevel, als de binnenkant werden realistische en duidelijke visualisaties gemaakt. Ook voor de vide-woningen die op het hofje achter het pand gaan verrijzen maakte G3D visualisaties die een goede impressie geven van wat de ruimte te bieden heeft.

Een mooi plekje om te wonen

Aan de hand van deze vastgoedvisualisaties konden de ideeën voor de verschillende woonruimten gepresenteerd worden aan de opdrachtgever. Door gebruik te maken van dit soort visuals krijgen de belanghebbenden een helder beeld van de mogelijkheden; iets wat voor aanbestedingen veel beter werkt dan enkel een plattegrond.

Voorgevel en Binnenhof
Microwoningen

Interieur en design op maat