+31 (0)6 244 88 552 info@g3d.nl

Innovatieve Solar Producten van InfraMarks

In beeld gebracht door G3D

Zonne energie producten op maat

Smart Solar Picknickset

De smart solar picknickset van InfraMarks is een duurzaam en weersbestendig buitenmeubel dat helemaal past in ons digitale tijdperk. De weerbestendige zonnecellen verzamelen energie die dag en nacht beschikbaar is om telefoons, tablets, camera’s en zelfs elektrische fietsen op te kunnen laden. Daarnaast geeft het meubel een 4G-signaal af zodat gebruikers ook buiten altijd online kunnen werken.

Oogverblindend straatmeubilair

Passende product visualisatie voor deze innovatieve picknickset! Deze moest het gebruik van de set in de buitenruimte verduidelijken voor potentiële klanten en andere geïnteresseerden. Ook is het van belang dat de details en diverse functies goed werden gevisualiseerd. Het resultaat? Realistische visuals die de multifunctionaliteit van het meubel duidelijk in beeld brengen.

USB, WiFi en geïntergreerde accu’s

Smart Solar Zitbank

Altijd online met deze USB / WiFi  Outdoor Zitbank! De toepassingen voor dit robuuste en functionele meubelstuk zijn talrijk: van schoolpleinen tot stadsparken en van festival tot stationshal. Door zijn robuuste design en het gebruik van hout, is de zitbank uitstekend te plaatsen in de openbare ruimte zodat dataverkeer en het opladen van digitale apparaten overal mogelijk zijn. En in combinatie met een extern zonnepaneel is de zitbank zelfs enorm duurzaam en weersbestendig.

Robuust straatmeubilair

G3D ontwierp de zitbank in eigen beheer, met oog op een duurzame toekomst waarin dataverkeer een steeds grotere rol speelt. De product visuals en aanvullende exterieur visualisatie geven een gedetailleerde impressie van de bank en de toepassingsmogelijkheden. Productvisualisatie kan worden toegepast op bijna ieder product en maakt het mogelijk om producten met potentie te presenteren aan klanten, opdrachtgevers en financiers voordat er ook maar één exemplaar van is geproduceerd.

Smart solar WiFi statafel

Accu’s, inductielader en usb

Multifunctioneel en praktisch: de Solar USB / WiFi Statafel zorgt op innovatieve wijze voor stroom en internet, op elke locatie. G3D ontwierp de tafel in eigen beheer, met oog op een duurzame toekomst waarin dataverkeer een steeds grotere rol speelt. De tafel is inzetbaar op veel verschillende locaties zoals bedrijventerreinen, openbare plekken, horecagelegenheden of gewoon thuis in de tuin. Dankzij zonne-energie is het mogelijk om gemakkelijk een laptop, smartphone of handheld console op te laden. En de WiFi module geeft direct toegang tot het web.

Alles op de juiste hoogte

Voor de Solar USB / WiFi Statafel creëerde G3D ook de product visuals die een gedetailleerde impressie geven van de tafel en de gebruiksmogelijkheden. Productvisualisatie kan worden toegepast op bijna ieder product en maakt het mogelijk om producten met potentie te presenteren aan klanten, opdrachtgevers en financiers voordat er ook maar één exemplaar van is geproduceerd.

De Solar USB / WiFi Statafel is beschikbaar in diverse RAL-kleuren.

Smart solar Zitprieel

Ideaal voor publieke ruimtes

Praktisch, robuust, modern en duurzaam. Dit unieke zitprieel werd door G3D in eigen beheer ontworpen. Het is een multifunctioneel buitenmeubel dat op talloze plekken kan worden ingezet: zowel in de (kantoor)tuin als in de publieke ruimte, bijvoorbeeld bij scholen, (pret)parken of op festivals. Door gebruik te maken van stevig, onderhoudsvrij metaal en zonnepanelen met accu’s draagt het USB WiFi Solar Zitprieel bij aan duurzame en moderne omgevingsontwikkeling.

Bijzondere functionalitiet

In de bijbehorende product visuals die G3D maakte, worden zowel het totaaldesign als de bijzondere functionaliteit belicht. Goede productvisualisatie belicht de unique selling points van uw product. G3D vertelt u graag meer over de mogelijkheden en helpt u bij het maken van keuzes.

Solar fietsenstalling

Voor elk type fiets

De elektrische fiets is inmiddels niet meer weg te denken uit het straatbeeld. Met het oog op verder toenemend gebruik van het vervoersmiddel ontwierp G3D deze Solar Fietsenstalling. Door het innovatieve gebruik van zowel zonnepanelen als aansluitingen kan elk model elektrische fiets worden opgeladen. De accu’s zorgen er daarnaast voor dat er geen opgewekte stroom verloren gaat.

Modern en tijdloos design

In de impressie wordt het robuuste karakter van de Solar Fietsenstalling benadrukt. Het moderne design maakt de fietsenstalling zeer geschikt voor plaatsing in de publieke ruimte of op bijvoorbeeld onderwijsinstellingen. De product visualisatie geeft de toepassingen van zowel een kleine unit als een uitgebreidere versie weer. Door het inzetten van de juiste visuals krijgt de toekomstige klant of opdrachtgever een realistische presentatie en goede indruk van het eindproduct.

Met de hoofdletter S

Stalling met zonnepanelen

G3D denkt verder. Zoals bij deze zelfontwikkelde Solar Fietsenstalling voor elektrische fietsen. In de innovatieve fietsenstalling kan ieder type elektrische fiets worden opgeladen met behulp van zonnepanelen op de bovenzijde. Door gebruik te maken van accu’s gaat er geen opgewekte stroom verloren.

Oplaadpunt elektrische fietsen

Zowel concept, ontwerp en visualisatie werden in de eigen studio uitgewerkt. Naast de product visuals maakte G3D ook de technische bouwtekeningen, waarin het ontwerp met al zijn details vanuit verschillende aanzichten wordt weergegeven.

De Solarpath® van Easypath®

Veilig en duurzaam fietsen

Product viusalisaties kunnen voor uiteenlopende doeleinden worden ingezet: als aantrekkelijk verkoopplaatje, maar ook om opdrachtgevers en potentiële investeerders te overtuigen of om de technische werking van een product inzichtelijk te maken. Deze twee laatste functies werden door G3D gecombineerd in het ontwerp en de product impressies van het Solarpath®.

Easypath® of Solarpath®?

EasyPath® is van het bedrijf Solarpath®, waarin duurzaamheid praktisch wordt gecombineerd met innovatieve techniek. Deze fietspaden bevatten zonnecellen die overdag de accu’s onder de paden opladen. De opgeslagen energie wordt ’s avonds en ’s nachts gebruikt om de straatverlichting te laten branden en de optionele smart USB zitbanken van stroom te voorzien. De solar panelen zijn voorzien van een anti-sliplaag en vormen een oppervlak dat daarmee net zo betrouwbaar is als een traditioneel fietspad.

Veilig en duurzaam fietsen

Product viusalisaties kunnen voor uiteenlopende doeleinden worden ingezet: als aantrekkelijk verkoopplaatje, maar ook om opdrachtgevers en potentiële investeerders te overtuigen of om de technische werking van een product inzichtelijk te maken. Deze twee laatste functies werden door G3D gecombineerd in het ontwerp en de product impressies van het Solarpath®.

Solar lichtmasten

Duurzaam verlichten

Productvisualisatie helpt niet alleen bij het visualiseren van een product voorafgaand aan de daadwerkelijke productie, maar kan ook worden ingepast in een omgevingsimpressie. Een goed voorbeeld hiervan zijn deze Solar Lichtmasten voor energiezuinige straatverlichting op zonne-energie.

Eigen energieopslag

G3D maakte voor deze duurzame vervanger van traditionele straatverlichting hoogwaardige product visuals. Hierin wordt duidelijk weergegeven hoe de verlichting wordt opgewekt met het zonnepaneel en de geïntegreerde accu. Daarnaast werd gekozen voor een exterieurvisualisatie die laat zien hoe de verlichting uiteindelijk eventueel in de omgeving ingepast kan worden.

Inclusief LED straatverlichting

Overtuig opdrachtgevers met inzichtelijke impressies. Lightronics begreep wat de kracht van productvisualisatie is toen zij G3D benaderden voor het realiseren van product visuals voor hun innovatieve LED straatverlichting en kofferarmaturen. Met behulp van een combinatie van digitale impressie, technische animatie en exploded views van het product, overtuigde Lightronics diverse gemeenten en klanten van hun product. Het resultaat: een veiligere omgeving die bijdraagt aan een beter milieu!

Op zoek naar hoogwaardig Solar proiducten? InfraMarks verteld u hier graag meer over!