+31 (0)6 244 88 552 info@g3d.nl

Schaduwkar TjoaPack

Gereedschapwagen G3D

Speciaal op maat gemaakt!

Tjoapack in Etten-Leur is een bijzonder bedrijf: het produceert medisch verpakkingsmateriaal voor klanten wereldwijd. Dit gebeurt uiteraard in een volledig steriele omgeving, waardoor er ook bijzondere eisen worden gesteld aan de materialen en gereedschappen waarmee wordt gewerkt.

Binnen het bedrijf maakt Tjoapack gebruik van schaduwkarren: toolboxes die in één oogopslag weergeven wat zich in de kar bevindt of wat er ontbreekt. Deze karren zijn volledig stofdicht en zo vormgegeven dat er niets bovenop kan worden gelegd, waardoor vuil en troep geen kans krijgen.

G3D werd in eerste instantie door Tjoapack benaderd om voor deze schaduwkarren stickers te ontwerpen met daarop de gereedschappen die zich binnenin (zouden moeten) bevinden. Al snel werd duidelijk dat de karren die het bedrijf normaal gebruikt niet meer nieuw leverbaar waren.

Gelukkig beschikt G3D over de juiste kennis en het netwerk om de schaduwkarren zélf te laten produceren. Met overtuigende visuals én een ontwerp dat de karren lichter, compacter, wendbaarder en mooier maakte kreeg G3D van Tjoapack de opdracht om ook de karren te maken.

Een lokaal metaalbedrijf ging aan de slag met de technische tekeningen van G3D en ook voor de poedercoating werd een lokaal bedrijf gevonden. Zodoende werden de geoptimaliseerde schaduwkarren ook nog eens op de meest duurzame wijze geproduceerd. Tot grote tevredenheid van de opdrachtgever.

Leverancier : G3D
Vraag offerte aan door onderstaand contactformulier