+31 (0)6 244 88 552 info@g3d.nl

Virtuele Tour

244 Avenue de la Thébaide

Virtuele 360° tour, ontwerp, design en styling:

Stap binnen

Een virtuele 360° tour maakt een inkijkje in een nog te realiseren project tastbaarder dan ooit. Door uw kopers of investeerders de kans te geven het pand te verkennen, wordt de ruimtebeleving realistischer. Rondlopen van ruimte naar ruimte, om je heen kijken, inzoomen voor een betere kijk: alles kan. De mogelijkheden van het pand ontvouwen zich voor de ogen van de kijker.

Alles volledig in beeld

Een goed voorbeeld is de virtuele 360° tour die G3D maakte voor een riante villa in Zuid-Frankrijk. Referentiemateriaal en technische tekeningen van de vastgoedontwikkelaar werden gecombineerd met een moderne styling van de mogelijke inrichting. Zo ontstond een volledig beeld van de gehele woning en de omgeving.

Leven als een god in Frankrijk

Weinig dingen zijn zo lastig te presenteren dan nog te realiseren vastgoed. Met een plattegrond en een kale tekening wordt een beroep gedaan op het voorstellingsvermogen van de potentiële koper. Maar het kan ook anders: met de juiste visuals krijgen geïnteresseerden een realistische en gedetailleerde indruk van de woning of het pand. Zonder dat er een steen is gelegd! Ideaal om kopers of investeerders te overtuigen.

Riante villa in het zuiden

Voor deze riante villa in het zuiden van Frankrijk realiseerde G3D, aan de hand van referentiemateriaal en technische tekeningen, visualisaties van de buitenzijde en de indeling. Aangevuld met styling ontstaat zo een nauwkeurig beeld van de mogelijke inrichting, wat bijdraagt aan de ruimtebeleving van de geïnteresseerde. En dat verkoopt toch een stuk gemakkelijker!

Virtuele tour van dit project

De 360° tour zal openen in een nieuw tabblad!

3D Vloerplan

Outdoor

Garage en Fitness Zaal

Entreehal

Woonkamer en Keuken

1ste
Overloop, Slaapkamer en Badkamer

2de
Overloop

2de
Main Slaapkamer en Badkamer

2de
Slaapkamers en Inloopkast

2de
Badkamer en Toilet